tiistai 28. lokakuuta 2014

Eilen tuli uusia lautasia ja kulhoja uunista! Koripohjapunos onnistui hienosti turkoosin lasitteen kanssa, vaaleanpunainen oli liian peittävä. Näitä teen lisää! Kulhot ovat juuri sopivankokoisia maitokahvikupeiksi, sekä misokeittoa varten sushisettiin.














perjantai 24. lokakuuta 2014

Herkkää paperiposliinia



 
 
 
 

Äskettäin löysin hienon meteriaalin; paperiposliinin. Sillä saa huippuohkaisia läpikuultavia pintoja. Sopii hyvin maljakoiksi tai tuikkupidikkeiksi. Posliini on myös vaaleampaa kuin valkoinen savi. Nämä on lasitettu vain sisäpuolelta, jolloin pinta on tarttumaton ja sopii vaikka elintarvikekäyttöön, pysyen kuitenkin ohuena ja paperinomaisena.  

Vanhanajan tunnelmaa vihreissä lautasissa






lauantai 18. lokakuuta 2014

Uusia tuulia

 
Ihmeellisen kaunis kuvio syntyi kulhon pohjaan koripunoksesta, nyt vaan jo lasitusjutut mietityttävät. Kunpa löytyisi helposti sopiva. Sushilautasten kanssa olen etsinyt oikeaa jo vuoden verran! Jännää! Ja uskomattoman kiinnostavaa! Tässä muutama kuva myös valusavikaatimista jotka valmistuivat viime viikolla, ja lähikuvia sushilautasen raakasavi pinnasta.







tiistai 14. lokakuuta 2014

Blogin avaus- helpompaa kuin heinänteko!




  
nyt on vihdoinkin aika avata blogi keramiikkatöitteni esittelyä varten, ehkäpä muitakin juttuja tänne tulee. ehkä. tämä olikin todella paljon helpompaa kuin olin kuvitellut.