tiistai 21. helmikuuta 2017

 
Joogafestivaaleille (25. -26.2.2017 kaapelitehdas) on lähdössä muutamia juuri uunista tulleita Buddhia ja pyyhekoukkuja!
 
 
 
 
 
 



Sain ensimmäisen mandala- tilauksen ystäväni Tiinan seinälle. Tiina on valoisa ja voimakas nainen, joka nauttii luonnossa oleskelusta. Villinainen. Häntä ajatellen tein villin aurinkosulkamandalan. Tämä mandala vaikutti myös hurjasti tähän tilaan. Siitä tuli kuin lämmittävä ja valaiseva aurinko tähän huoneeseen ja aloitti ison muutosprosessin koko huushollissa. Ruokapöytä siirtyi tämän välittömään läheisyyteen ja tila heräsi eloon. <3








Heti seuraavalla viikolla kun olin saanut ensimmäisen mandalan valmiiksi syntyi toinen maalaus oman kodin keittiöön. Fatiman käsi. Sen sanotaan mm. suojaavan pahalta silmältä, eli kateellisten katseelta. Amuleteissa paljon käytetty symboli suojelee kantajaansa.


 
Katsomis-suunta vaikuttaa siihen miten se heijastaa valoa.


 
Fatiman käsi valmiina.

 
 
 
 
Olen innostunut mandaloiden maalaamisesta. Tämä lähti siitä kun halusin jotain spessua omaan olohuoneeseeni ja neljän vuoden tapettien etsinnät ja maalien mietinnän jälkeen, päätin että nyt maalaan ite kun en mieleistäni osaa löytää kaupasta! Hyvä niin! Tuli aika kiva kuparin värinen mandala turkoosille seinälle, se on ollut hurja muutos beigenvärisen tapetin jälkeen ja hurjasti vaikutti koko huoneen ja kodin energiaan!  :)